Site logo

Douchedeur beschermen


Nothing Sticks But The Shine

Nooit meer poetsen op kalkresten met RejeX op de douchedeur

Stacks Image 4583
RejeX is een ultradunne polymeer coating om uw douchedeur te beschermen tegen kalk. RejeX is een zogeheten sealant en vuilafstotende laag in één. RejeX beschermt deze oppervlakken tegen vlekken, vuil en kalk. Deze laag zorgt ervoor dat het vuil zich niet goed kan hechten aan het oppervlak, u ziet het vuil nog wel zitten, maar komt er veel gemakkelijker vanaf.

RejeX is voortgekomen uit de vliegtuigindustrie. Doel was om de de-icing boots op de vleugels en stabilisatoren van vliegtuigen te beschermen. Niet alleen tegen ijszetting, maar ook voor het makkelijker schoonmaken. RejeX is precies voor dat doel ontwikkeld. Het middel is eenvoudig te verwerken en kan door elke consument worden aangebracht.

RejeX vormt een laag en sluit het oppervlak volledig af. Belangrijk is om het oppervlak eerst goed te reinigen voordat RejeX wordt aangebracht, RejeX kapselt anders het vuil in en kan daarna niet meer verwijderd worden zonder de RejeX laag aan te tasten. Door goede voorbereiding wordt het eindresultaat helderder, glanzenderm hecht de coating beter en gaat de beschermlaag dan ook het langste mee.

Highlights:
  • RejeX bevat geen schuurkorrels.
  • Ongekende bescherming tegen UV-licht.
  • Gebruik het gerust op glas, windschermen en helder kunststof, inclusief Eisenglass en plexiglas.

Gebruiksaanwijzing:
  1. Maak eerst het oppervlak goed schoon.
  2. Kalkresten die niet makkelijk te verwijderen zijn kunt u het beste met een glasschraper verwijderen, u zult hiermee het glas niet beschadigen. Daarna adviseren wij u met Sparkle de douchedeur te reinigen.
  3. Smeer Rejex met een doekje of applicator pad op de douchedeur, zorg dat het product overal zit. Hier geldt niet, hoe dikker hoe beter, maar juist het hoe minder hoe beter.
  4. Laat de laag 30 minuten opdrogen tot een waas.
  5. Wrijft het residu af met een microvezel doek.
  6. Laat de douchedeur 12 uur droog, maak geen gebruik van de douche. De RejeX laag hard nu volledig uit.
  7. Rejex zal minstens 6 maanden op de douchedeur blijven zitten, breng de laag 2 maal per jaar aan voor een zogeloze schoonmaak van uw badkamer.
Contact
Distributieweg 44
2645 EJ Delfgauw
The Netherlands

+31 15 2565716
info@rejex.nl
Volg ons!
Copyright © 2011 - 2015 Rejex Nederland Email ons